Games With Gold on osa Microsoftin tilauspalveluita. Oli sitten Xbox Live Gold -tilaaja tai Game Pass Ultimaten käyttäjä, Microsoft tarjoaa kuukausittain kasan ilmaisia pelejä.

Xbox Onen annin aloittaa aimo annos kauhua. Call of Cthulhu on roolipelielementtejä sisältävä seikkailupeli, jossa yksityisetsivä yrittää ratkaista varakkaan perheen kuoleman arvoitusta, ja hiljalleen tarina vie poloisen hulluuden syövereihin.

Call of Cthulhu on ladattavissa 16.2.–15.3.

Mielenterveyden rakoilemista voi paeta baanalle. TT Isle of Man on kovan luokan moottoripyöräkisa, joka keskittyy erittäin haastavaan, 60 km pitkään ja viimeisen päälle mallinnettuun Snaefellin vuoristoreittiin. Paketista löytyy muitakin kisapaikkoja ja -tapahtumia, mutta Isle of Manin kilpailu on selvästi paketin kruununjalokivi, ja peli myös itse tietää sen.

TT Isle of Man on saatavilla koko helmikuun ajan.

Xbox 360:lle jaetaan kaksi peliä. Fable Heroes on neljän pelaajan yhteistyössä pelattava mätkintäpeli, joka on suoraan sanottuna vähän outo lintu. Nelistään nelistämällä pelistä saanee kuitenkin riittävästi hupia, ja eihän se hintakaan tässä päätä tietenkään huimaa.

Fable Heroesin voi hakea talteen 1.-15.2.

Vuonna 2005 julkaistu Star Wars: Battlefront 2 ammentaa pelimekaniikkansa Battlefield-peleistä ja sisältönsä Star Wars -saagasta. Ajan hammas näkyy kyllä jo, ja voi olla suoraan sanottuna aika vaikeaa löytää peliseuraa näin vanhalle verkkoräiskinnälle, vaikka ilmaiseksi sitä jaetaankin. Pelien historiasta kiinnostuneille.

SWB2 on saatavilla 16.-29.2.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää maksullista Xbox Live Gold -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.

Pelit säilyvät käyttäjän kirjastossa, vaikka Xbox Live Gold -tilaus päättyisikin.

Lisätietoja peleistä saa Xbox Liven sivuilta eli täältä.