Pahimpien roskapostia lähettävien ylätason verkkotunnusten listalla kärkipaikkaa pitää .men. Yli 60 prosenttia .men-päätteisistä 73 000 osoitteesta lähettää roskaviestejä, The Register uutisoi.

Listan on koonnut Spamhaus, joka ylläpitää roskapostin estolistoja. Toiseksi ylsi .GQ, joka on Päiväntasaajan Guinean maatunnus. Suosio selittyy todennäköisesti sillä, että GQ on myös kansainvälisesti suositun miestenlehden nimi.

Kolmantena on .loan, jonka osoitteiasta 59 prosenttia lähettelee roskaa. Ylätason tunnuksen omistaa sama yritys Famous Four Media, joka omistaa myös .men-osoitteen.

Loput top 10 -listan tunnuksista ovat .clickin ja .workin lisäksi Afrikan maiden maatunnuksia. Niitä rekisteröivä Freenom antaa tunnuksia ilmaiseksi, minkä vuoksi roskapostittajat ja haittaohjelmien levittäjät ovat innostuneet niitä hankkimaan. Spamhouse kritisoi rekisteröijien lisäksi kansainvälistä internetin kehittämisen ohjausorganisaatiota ICANNia siitä, että se ei ole saanut tehokkaasti puututtua verkkotunnusten haittakäyttöön.