Games With Gold on osa Microsoftin tilauspalveluita. Oli sitten Xbox Live Gold -tilaaja tai Game Pass Ultimaten käyttäjä, Microsoft tarjoaa kuukausittain kasan ilmaisia pelejä.

Tammikuussa Microsoft jakaa kaikkiaan viittä peliä. Näistä kolme tarjotaan Xbox Onelle ja kaksi Xbox 360:lle.

Jalat alle. Tyrannosauruksen kanssa ei neuvotella.

Valikoiman korkkaa Jurassic World Evolution. Pelissä rakennetaan oma dinosauruspuisto ja yritetään selvitä kaikista niistä lukuisista katastrofeista, joita tämäntyylisissä peleissä aina esiintyy. Milloin myrskyt riepottelevat puistoa, milloin teollisuusvakoilu tuottaa ongelmia, milloin karkusalle päässeet dinot kiusaavat kävijöitä.

Jurassic World Evolution on saatavilla 15.1. saakka.

Koko tammikuun ajan Styx-hiisi vaanii pimeydessä. Styx: Shards of Darkness on epätasainen mutta kiehtova hiiviskelypeli, jossa pikkuinen Styx käyttää älyään murhatakseen isompiaan ja kähveltääkseen örkkien saaliit.

Tammikuun puolesta välistä eteenpäin on rikollisilla syytä pelkoon. Batman: The Telltale Series on maineikkaan ja sittemmin kaatuneen Telltale-seikkailupelipumpun teos, joka keskittyy kerrontaan ja vaikeisiin valintoihin. Peli pureutuu ennen kaikkea Bruce Waynen sielunelämään.

Batman: The Telltale Series on saatavilla 16.1.-15.2.

RAARGH! Lego-pelissä Chewbacca voi vihdoinkin repiä stormtroopereilta kädet irti.

Xbox 360:lle jaetaan kaksi peliä, Tekken 6 sekä Lego Star Wars II: The Original Trilogy. Tekken 6 on mättöpelien klassikko jossa piestään vastustajaa kuin vierasta sikaa, ja Lego Star Wars puolestaan pukee sen aidon ja alkuperäisen trilogian tapahtumat leikkisäksi koko perheen palikkapeliksi. Kumpainenkin peli toimii myös Xbox Onella, kiitos taaksepäin yhteensopivuuden.

Tekken 6 on saatavilla 15.1. saakka, LSW on hollilla 16.-31.1.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää maksullista Xbox Live Gold -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.

Pelit säilyvät käyttäjän kirjastossa, vaikka Xbox Live Gold -tilaus päättyisikin.

Lisätietoja peleistä saa Xbox Liven sivuilta eli täältä.