PlayStation Plus on Pleikkarin tilaajapalvelu, joka alennusten ja verkkomoninpelioikeuden lisäksi tarjoaa pelejä tilaajilleen ilmaiseksi joka kuukausi. Vuoden alkupätkälle katetaan tarjolle huvittavaa häröilyä ja huikeita seikkailuja.

Kärkipaikan varastaa pulpseikkailukokoelma Uncharted: The Nathan Drake Collection, joka pakkaa sisäänsä kolme ensimmäistä, alun perin PS3:lle tehtyä Uncharted-peliä.

Toimintaseikkailugenren uusiksi pistänyt trilogia on ihan käsittämättömän hyvä. Unchartedit taiteilevat hienosti henkeäsalpaavan vauhdin ja jatkuvien vaaratilanteiden sekä pulssia rauhoittavien suvantohetkien välissä, jolloin rikas dialogi ja hyvät henkilöhahmot pääsevät oikeuksiinsa.

Unchartedit ovat kuin pelaisi Indiana Jonesin edesottamuksia leffasarjan parhaimpina hetkinä, mitä nyt ammuskelua on enemmän. Hetkeäkään ei ole tylsää.

Siinä missä Nathan Draken seikkailuissa nautitaan läheltä piti -tilanteista ähkyyn asti, Goat Simulator lähtee ihan toisiin suuntiin.

Täysin sekopäisessä pelissä pelaaja on kieli pitkällä kirmaava vuohi, joka on oikea kiusankappale. Tehtävänä on kaahottaa ja hajottaa ja härnätä ja viskata itseään päin asioita, toisia asioita ja vielä niiden sukulaisiakin päin!

Pelissä ei ole mitään järkeä, ja juuri siksi se on niin hieno. Viimeisen päälle hiottu eli pitkälti rikkinäisyytensä vuoksi hupaisasti toimiva fysiikkamoottori vain korostaa kaiken mielipuolisuutta.

Goat Simulator on parhaimmillaan kaverin kanssa pelattuna, sillä kaksi vuohta saa aikaan isomman kaaoksen kuin yksi.

Vuohi ja masentunut mies. Mitähän seuraavaksi mahtaa tapahtua?

Pelit ovat ladattavissa 7.1.–3.2.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää voimassa olevaa PlayStation Plus -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.

PS Plus -pelit on sidottu PS Plus -tilaukseen. Sen päättyessä pelit katoavat käyttäjän pelikirjastosta, kunnes tilaus aktivoidaan uudelleen.

Lisätietoja peleistä löytyy PlayStationin sivuilta.