Games With Gold on osa Microsoftin Xbox-tilauspalveluita. Oli sitten Xbox Live Gold -tilaaja tai Game Passin käyttäjä, Microsoft tarjoaa kuukausittain kaupan päällisiksi kasan ilmaisia pelejä.

Little Nightmares on hieno kauhuseikkailu, jossa pieni lapsi kulkee läpi painajaismaisten maisemien, ohi kammottavien hirviöiden ja vaarallisten ansojen. Lilliputin kokoinen sankari saa muun muassa ihmetellä miksi lattioilla on verta, seinillä mustia kädenjälkiä ja mikä olento möyrii kenkiä täynnä olevan huoneen kätköissä? Erinomaisen suositeltava tuttavuus omaperäisistä ja vähän vinksahtaneista tarinoista tykkääville.

Little Nightmares on saatavilla 1.-31.1.

Saatavilla on myös Dead Rising, vuonna 2006 julkaistun zombieklassikon remasteroitu versio. Pelissä valokuvaaja Frank West sekä muun eloonjääneet löytävät turvaa ostoskeskuksesta ja jäävät odottamaan saapuvaa pelastushelikopteria. Sen saapumiseen menee kuitenkin hyvä tovi, ja se puolestaan antaa Westille mahdollisuuden penkoa monia outoja tapahtumia ja juonia. Luvassa on runsaasti mustaa huumoria, kun West listii zombeja satapäin mitä mielikuvituksekkaimmin keinoin ja kokeilee estottomasti eri vaateparsia.

Dead Rising on saatavilla 16.1.-15.2.

Kauhistelupelien lisäksi on saatavilla myös kunnon annos toimintaa. King of Fighters 13 on kunnon mätkintäpeli vuodelta 2010, ja vaikka ajan hammas näkyykin, pelissä on silti aimo annos kunnon charmia.

King of Fighters 13 on saatavilla 1.-15.1.

Breakdown on reilut 15 vuotta vanha toimintapeli, joka yhdistelee tappelupelin ja räiskintäpelin elementtejä. Sankari Derrick Cole on mystistä seerumia saanut supersotilas, joka yrittää pistää kampoihin maan alaisesta kompleksista kimppuun käyville olennoille sekä selvittää mistä ihmeestä oikein on kyse. Kunnon japanilaista häröscifitoimintaa, siis.

Breakdown on saatavilla 16.-31.1.

Kaikki neljä peliä toimivat Xbox Series X/S:llä ongelmitta, kiitos taaksepäin yhteensopivuuden. King of Fighters 13 toimii Xbox 360:llä, Little Nightmares ja Dead Rising Xbox Onella.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää maksullista Xbox Live Gold tai Game Pass -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.

Pelit säilyvät käyttäjän kirjastossa, vaikka tilaus päättyisikin.

Lisätietoja peleistä saa Xboxin sivuilta.