Sega on kertonut julkaisevansa uuden version Game Gear -konsolistaan, sattuvasti käsikonsolin 30-vuotisjuhlavuonna. Kyseessä on todella erikoinen juhlajulkistus, sillä Game Gear Micron näytön lävistäjä on vain 1,15 tuumaa. Alkuperäisen Game Gearin näyttö oli huomattavasti kookkaampi, peräti 3,2 tuumaa. Tarkkuus tosin on alkuperäisen konsolin 160×144 pikseliä parempi, sillä pikkunäytön resoluutio on 240×180 pikseliä.

Kyseessä on selvästi keräilijöille suunnattu erikoisuus. Tästä kielii myös se, että konsolissa on vain neljä peliä. Pelilaitteesta julkaistaan kuitenkin neljä eri versiota, joissa kaikissa on tarjolla eri pelivalikoima, Eurogamer kertoo.

Musta Game Gear tarjoaa pelattavaksi Sonic the Hedgehogin, Puyo Puyotsun, autopeliklassikko Outrunin ja sokerina pohjalla länsimaissa Crystal Warriors -nimellä tunnetun Royal Stonen. Keltainen versio on täytetty kolmella eri Shining Force -roolipelillä joiden kylkeen on istutettu Nazo Puyo: Arle no Roux.

Punaisen omistaja pääsee pelaamaan kahta Megami Tensei -peliä, lisäksi konsolin muistiin on tallennettu GG Shinobi ja Columns. Neljäs Game Gear Micro -variantti sisältää Sonic and Tailsin, Baku Baku Animalin, Sylvan Tailin ja Gunstar Heroesin.

Vaikka uutuuden näyttö on huomattavasti pienempi kuin alkuperäisessä Game Gearissa, on jotain sentään onnistuttu parantamaankin. Vuonna 1990 peliaikaa kuudesta aa-paristosta riitti nimittäin vain tunniksi. Micro-versio jaksaa kolme tuntia kahdella aaa-paristolla.

Hintaa uutuudella on Japanissa 4980 jeniä, noin 40 euroa. Lisälaitteeksi voi ostaa suurennuslasin, jolla pikkuruisen näytön tapahtumia on kenties hieman helpompi hahmottaa.