OnePlus 8T on tuttuun tapaan T-päivitysmalli yhtiön älypuhelinsarjaan. OnePlus 8 Pro säilyy edelleen malliston kärkilaitteena niin hintansa kuin ominaisuuksiensa puolesta.

OnePlus 8T tukee jopa 65 watin pikalatausta, jolla akun saa ladattua tyhjästä täyteen vain 35 minuutissa. OnePlus kertoo, että 8T:n 4 500 milliampeeritunnin akku on jaettu kahteen reilun 2 000 milliampeeritunnin akkuosaan. Kumpaakin akkua ladataan viiden voltin jännitteellä ja 6,5 ampeerin virralla. Yhteensä laturin tuottama teho on siis 65 wattia.

Mikrobitin mittauksissa akku latautui 25 prosenttiin seitsemässä minuutissa, 50 prosenttiin vartissa ja täyteen 35 minuutissa.

Laturilla voi ladata nopeasti myös aiempia OnePlus-puhelimia sekä tällä kertaa myös muita usb-pd-yhteensopivia laitteita jopa 45 watin teholla.

OnePlus 8T:ssä on tasainen 6,55 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on full hd+ -tasoa. OnePlus 8:sta näytön virkistystaajuutta on nostettu 90 hertsistä 120 hertsiin. Puhelimen sisuksissa on Qualcommin Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri. Ram-muistia on kahdeksan tai 12 gigatavua ja tallennustilaa 128 tai 256 gigatavua.

Yhteyksistä on tuettuna mobiiliverkot 5g:hen asti, wi-fi 6, bluetooth 5.1 ja tietysti eri paikannusteknologiat kuten gps.

OnePlus 8T:n käyttöjärjestelmänä toimii Android 11 Oxygen OS 11 -käyttöliittymällä höystettynä.

OnePlus Buds Z -kuulokkeet

Uuden puhelimen ohella OnePlus julkisti täysin langattomat OnePlus Buds Z -kuulokkeet. Ne tukevat Dolby Atmos 3D -tilaääntä ja niissä on 10 millimetrin elementit. Latauskotelon kanssa virtaa riittää 20 tunnin käyttöön. 10 minuutin latauksella käyttöaikaa luvataan kolme tuntia.

OnePlus Buds Z -kuulokkeet ovat vesi- ja pölytiiviitä ip55-luokituksen mukaisesti. Ne siis kestävät pölyä ja vesisuihkun mutta eivät upotusta veteen. Uidessa kuulokkeita ei siis kannata käyttää, mutta vesisade ei haittaa.

Hinnat ja saatavuus

OnePlus 8T tulee ennakkotilattavaksi heti 14. lokakuuta, ja kauppoihin se saapuu tiistaina 20. lokakuuta. Kahdeksan gigatavun ram-muistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla varustettu versio maksaa 599 euroa ja 12 + 256 gigatavun versio 699 euroa. Värivaihtoehtoja ovat vaaleanvihreä Aquamarine Green ja hopeanharmaa Luna Silver.

OnePlus Buds Z -kuulokkeet tulevat myyntiin 4. marraskuuta 59 euron hintaan.