Ensimmäinen Vuoden Digipalvelu -palkinto on myönnetty UKKO.fi:lle. Yhtiö on raivannut Suomessa tietä kevytyrittäjyydelle ja näyttänyt mallia uuden palvelun toteuttamisessa, palkinnon myöntänyt Ohjelmisto- ja e-business ry tiedottaa.

”Olemme mahdollistaneet todella monille suomalaisille oman liikeidean testaamisen ja tuoneet tarjolle rohkeaa kokeilukulttuuria”, Ukko Kumpulainen voittajayhtiöstä kertoo.

”Yli 85 000 kevytyrittäjää palvelumme käyttäjinä on paras mahdollinen kiitos kovasta työstä, jota koko hieno tiimimme on tehnyt. Aivan mahtavaa olla Suomen suurimpia yrittäjäkouluja!”, Kumpulainen hehkuttaa.

Kun UKKO.fi:tä perustettiin, oli Kumpulaisen mukaan tärkeää kyetä sopeutumaan juridisiin muutoksiin. Nykyään hän kokee, että enää ei tarvitse olla reaktiivinen, vaan voi itse näyttää suuntaa. Tulevaisuus näyttää valoisalta.

”Tähyilemme kaikenlaisia vaihtoehtoja kasvuun. Kiirettä ei ole, mutta katsomme miten voisimme laajentaa tekemistä vielä isommaksi.”

Nimensäkin palvelulle antanut Ukko Kumpulainen on yksi UKKO.fi:n perustajista. Perustajatiimin muodostivat Ukon lisäksi Olli Kopakkala, Antti Turpeinen ja Marko Yli-Paavola.

Uusi palkinto nostaa parrasvaloihin digitalisoituvan Suomen nykyaikaiset menestystarinat.