PlayStation Plus on Pleikkarin tilaajapalvelu, joka alennusten ja verkkomoninpelioikeuden lisäksi tarjoaa pelejä tilaajilleen ilmaiseksi joka kuukausi.

Tyypillisesti Sony kertoo tulevan kuun PS Plus -pelit viikkoa ennen kuin tarjonta vaihtuu. Tässä tapauksessa julkistuspäivä olisi ollut 1.4. Nyt pelit paljastuivat kuitenkin viikkoa etukäteen, sillä Sony itse vuosi huhtikuun peliannin PlayStation Access -YouTube-kanavansa kautta.

Sony muutti esittelyvideon ripeästi yksityiseksi, mutta tieto oli jo ehtinyt vuotaa julki.

GameSpot kertookin, että huhtikuussa PlayStation Plus -palvelu tarjoaa kaksi erittäin hyvää peliä kaikille palvelun tilaajille.

Ensimmäinen peleistä on Uncharted 4: A Thief’s End, kerrassaan fantastinen toimintaseikkailu, jossa eläkkeelle jo jäänyt Nathan Drake lähtee sille kuuluisalle ”vielä yhdelle keikalle” etsimään kadonnutta merirosvoaarretta yhdessä veljensä Sam Draken kanssa.

Ei liene yllättävää, että tapahtumat eivät etene toivotulla tavalla.

A Thief’s End on upea päätös Nathan Draken tarinalle, ja aivan ehdottomasti yksi niistä peleistä, joita voi suositella kaikille. Huikeaa, eeppistä, vauhdikasta, viihdyttävää ja ennen kaikkea todella hauskaa.

Toinen tarjottavista peleistä on Dirt Rally 2.0, kovan luokan rallihurjastelu, joka vie pelaajan rallycrossin maailmanmestaruuskisojen savisille ja rapaisille reiteille Yhdysvaltoihin, Uuteen-Seelantiin, Espanjaan, Puolaan, Argentiinaan ja Australiaan.

Dirt Rally 2.0 on juuri sopivan haastava rallipeli pitääkseen otteessaan niin kokemattomampiakin virtuaalivatasia kuin osaavampia ratinkääntäjiäkin. Kannattaa poimia talteen.

Talteen noukkimisesta puheenollen, Peliluola ehdottomasti suosittelee noukkimaan myös maaliskuun PS Plus -pelit taskuun. Shadow of the Colossus on legendaarisen hieno toimintaseikkailu, ja vaikka Sonic Forcesissa onkin omat selkeät puutteensa, kyllä vauhtisiilin menoa jaksaa katsella, etenkin näin koronan keskellä.

Pelit ovat ladattavissa 7.4.–6.5.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää voimassa olevaa PlayStation Plus -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.

PS Plus -pelit on sidottu PS Plus -tilaukseen. Sen päättyessä pelit katoavat käyttäjän pelikirjastosta, kunnes tilaus aktivoidaan uudelleen.

Lisätietoja peleistä löytyy PlayStationin sivuilta sitten, kun pelit virallisesti julkistetaan.