Black Friday on täällä. Älä lankea ansaan!

Mikrobitti keräsi taas tänä vuonna televisioiden, kuulokkeiden, älykellojen, tablettien, tietokoneen näyttöjen, puhelimien, reitittimien, puhelinliittymien ja muiden tuotteiden normaalihintoja, jotta Black Friday -tarjouksien vertailu olisi helpompaa.

Apuna valintaprosessissa ovat kattavat Black Friday -oppaat.

Listasimme tuotteita, joita kannattaa etsiä (ja joita kannattaa välttää). Annoimme BF-oppaissamme vinkkejä myös hintavista tuotteista, joissa alennusprosentti saattaa olla makoisin.

Löydät kaikki Bitin julkaiseman Black Friday -oppaat tämän jutun lopusta.

Yksi asia on varma: huonoa tuotetta ei kannata ostaa, vaikka sen saisi kuinka halvalla. Ei ole mitään järkeä tuhlata rahojaan erikoistarjouksessa olleeseen puhelimeen, jonka tuki loppuu vuodenvaihteessa – tai televisioon, jonka tekniikka on jo auttamattomasti vanhentunut.

Sen takia me olemmekin Bitissä valinneet tarjota tietoa hyvien ostopäätösten tekemisen tueksi. Osta laadukasta ja mieluiten mahdollisimman fiksuun hintaan.

Tämäkään tuskin tulee yllätyksenä: aiempina vuosina moni jälleenmyyjä on jäänyt kiinni housut kintuissa nostettuaan ”normaalihintoja” ensin keinotekoisen korkealle ja tarjottuaan tämän jälkeen muka hyviä alennuksia, joiden taso on lähellä sitä aitoa ja alkuperäistä hintaa.

MIKROBITIN BLACK FRIDAY -OPPAAT 2022: