Google ei ole koskaan ollut kovin onnistunut menestyneiden sosiaalisen median palvelujen kehittäjänä. Nyt teinit ovat innostuneet käyttämään yhtiön palvelua chättäilyyn: nimittäin Google Docsia.

The Atlantic kertoo, että nuoriso on huomannut, että dokumenttienjakopalvelun kautta voi keskustella ilman, että opettajat tai vanhemmat huomaavat, että laitteella on käytetty keskusteluohjelmaa.

Vaikka kännykkä käskettäisiin laittaa pois käsistä, voi tietokoneella työskentelyyn saada luvan: Docsissa puuhaaminen näyttää koulutöiden tekemiseltä.

Jotkut lapset luovat dokumentin päivän keskustelualustaksi ja poistavat sen uuden tieltä. Eri kirjoittajat käyttävät eri fonttia tunnistamisen helpottamiseksi.

Toiset keskustelevat dokumentin kommenttiosiossa, kun ovat kopioineet opettajan esimerkkidokumentin. Näin olan yli kurkkivasta vanhemmasta ihmisestä näyttää, että ruudulla on kouluhommat kesken.

Jos opettaja sitten uhkaa tulla tarkistamaan tilanteen, voi "Resolve"-napilla pyyhkiä keskustelun ennen sen paljastumista.

Lähde: Tivi