Ubisoft tunnetaan paitsi erinomaisena pelijulkaisijana, valitettavasti myös suorituskykyongelmista. Monet Ubisoftin pelit ovat olleet julkaisuvaiheessa bugisia ja toimineet huonosti. Nyt vaikuttaa siltä, ettei Valhalla tee poikkeusta.

Assassin’s Creed: Valhalla on ulkoisesti upea peli, joten ei ole yllätys, että se vaatii paljon myös pc:ltä. Sen sijaan voisi odottaa, että Nvidian kalleimman tehomoukarin, GeForce RTX 3090:n ostajat olisivat turvassa. No, eivät ole, mikäli YouTube-videoon on uskominen, Techspot kirjoittaa.

GameGPU-kanavalla pyöritetään Valhallan suorituskykytestiä. Tulokset ovat karua katsottavaa. Ultra-grafiikka-asetuksilla ja 4k-tarkkuudella peli kykenee korkeintaan 56 ruudun sekuntinopeuteen. Alimmillaan pelin suorituskyky kippaa jopa 40 fps:ään. Testikoneesta löytyi Intel Core i9-10900K sekä Ampere-arkkitehtuurin lippulaiva, GeForce RTX 3090.

On mahdollista, että Ubisoft tarjoilee pelille suorituskykypäivityksen heti julkaisun yhteydessä, mutta varmaa se ei missään tapauksessa ole.