Liikenneympyrät eli virallisemmin kiertoliittymät muuttuvat sitä hankalammiksi monelle kuskille, kun kaistojen määrä lisääntyy. Ainakin Englannissa on pari ympyrää, joissa sen ison keskimmäisen kierrettävän ympärillä on vielä joukko pienempiä. Kuulostaa kiertoliittymältä suoraan helvetistä, mutta niistä käytetään siellä myös nimeä ”magic roundabout”, millä viitataan siihen, että ratkaisun toimivuus vaikuttaa taikuudelta.

Muun muassa The Next Web kirjoittaa kuljettajasta, joka halusi selvittää, miten Teslan automaattiohjaus selviää taikaympyröistä. Eihän se selvinnyt.

Nimimerkkiä ”Tesla Driver” YouTubessa käyttävä kuski oli ajanut Lontoon pohjoispuolella sijaitsevaan Hemel Hempsteadin kiertoliittymään. Tesla nosti kädet pystyyn: jo parin sekunnin jälkeen autopilotti vaati kuskia tarttumaan ohjauspyörään. Kokeilu toistettiin kahdesti, samoin tulokset. Video (uutisen lopussa) testistä ladattiin YouTubeen.

Videon julkaisun jälkeen kokeilu kiinnitti myös viranomaisten huomion. Poliisi toteaa, että ”Tesla Driver” rikkoi testeissään lakia, ja olisi joutunut oikeuden eteen, jos poliisi olisi osunut paikalle. Britannian lait eivät salli vielä itsenäisesti ajelevia autoja maantielle.

Poliisi kuitenkin nostaa Swindon Advertiserin mukaan ”Tesla Driverille” hattua siitä, että tämä sentään toteutti testinsä aamuviideltä, jolloin muuta liikennettä oli erittäin vähän.