Lidl tuo torstaina 26.11. kauppoihin 25 euron sangalliset bluetooth-kuulokkeet. Mikrobitti pääsi testaamaan Lidlin Silvercrest SBKP 1 A3 -kuulokkeet jo ennakkoon.

Aiemmin kansa on kohkannut muun muassa 8 euron kuulokkeista, joissa äänenlaatu ei ollut oikeasti erityisen hyvä, mutta jotka edullisen hintansa takia löysivät suosiota muun muassa äänitysstudioiden kuorosessioiden kalustona.

Kun käsissä on nyt 25 euron kuulokkeet, ei äänenlaadun oleta olevan edelleenkään ihmeellinen. Näin ei ole uusissakaan Silvercrestin kuulokkeissa. Äänenlaatua voi silti kutsua ihan hyväksi – jopa oikein hyväksi hinta huomioiden.

Muutama design-valinta herättää kysymyksiä.

Lidl iskee herkulliseen saumaan, sillä langattomat bluetooth-kuulokkeet ovat jo muutaman vuoden ajan myyneet kuin leipä.

Parhaat bluetooth-kuulokkeet maksavat jopa satoja euroja enemmän, mutta silloin saa mukaan toki myös hyvän vastamelutoiminnon: Lidlin kuulokkeissa aktiivista vastamelutoimintoa ei ole.

Muista myös Mikrobitin Black Friday -oppaat (alla)! Listasimme tuotteiden normaalihinnat ja vinkkaamme, minkälaisia tarjouksia kannattaa etsiskellä – ja mitä tuotteita kannattaa välttää kuin ruttoa.