Kyberturvallisuustukija Dave Walker kirjoittaa Twitterissä tehneensä varsin kiusallisen havainnon koskien Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerbergia, Mashable uutisoi. Teknologiagurun puhelinnumero oli nimittäin mukana 533 miljoonaan muun yhteystiedon joukossa, jotka olivat vuotaneet Facebookista vuonna 2019.

Tuolloin vuotaneet käyttäjätiedot nousivat jälleen julkisuuteen, sillä ne ilmestyivät hakkerifoorumille kenen tahansa ladattavaksi.

Erityisen kiusallista on kuitenkin se, että Zuckerberg on Walkerin mukaan pikaviestipalvelu Signalin käyttäjä. Hän oli nimittäin löytänyt numeroa vastaavan yhteystiedon kyseisestä palvelusta.

Signal on puolestaan Facebookin omistaman WhatsApp-pikaviestipalvelun kilpailija, joka vannoo käyttäjiensä yksityisyydensuojan nimiin. Toisin sanoen vaikuttaa siltä, että Zuckerberg käyttää viestittelyynsä kilpailevaa sovellusta.

Aikaisemmin WhatsApp-käyttäjien keskuudessa on herättänyt pahennusta päivittyneet käyttöehdot, jotka kaikkien käyttäjien on pakko ottaa käyttöön toukokuuhun mennessä.

Pian Signal ottikin uutisesta ilon irti Twitter-tilillään, jossa se irvaili Zuckerbergin johtavan joukkoa esimerkillään.