Epic Games Store jatkaa ilmaisten pelien jakamisen tapaansa. Olemme asiasta iloisia! Kyllä meille hyvät pelit aina kelpaavat.

Tällä kertaa on tarjolla Offworld Trading Company sekä Gonner.

Offworld Trading Company on valloitettuun Marsiin sijoittuva, monimutkainen mutta kiehtova strategiapeli, jossa yhtiöjätit riitelevät uuden markkina-alueen hallinnasta. Pelissä ei ole lainkaan aseellista konfliktia, vaan pelaajan on johdettava megakorporaationsa voittoon vaikeiden päätösten kautta, kuten mitä resurssia hamstrataan, mitä valmistetaan ja myydään, kuinka kukoistavan mustan pörssin kanssa toimitaan, ja milloin kannattaa satsata osakkeisiin.

Piirrosmainen Gonner puolestaan on erittäin nopeatempoinen ja vikkeliä refleksejä vaativa tasoloikinta/räiskintä, joka luo maailmansa uusiksi jokaisella pelikerralla. Kuolema tulee niin tutuksi, että sen tuntee jo etunimeltä, mutta juuri sen vuoksi onnistumisen huuma on niin huikea.

Pelit ovat pc-versioita, ja ne ovat saatavilla perjantaihin 13. maaliskuuta 01:00 saakka.

Epic Storen tarjoamien ilmaisten pelien lataaminen ei maksa mitään, mutta prosessi vaatii käyttäjätunnuksen luomisen. Tunnus ei velvoita mihinkään.

Epic Storesin jakamat ilmaispelit ovat ja pysyvät käyttäjän pelikirjastossa, eivätkä ne katoa vaikka mitään ei koskaan ostaisikaan.