Gizmodon toimittaja Rebecca Stokes tunnustaa tykkäävänsä teknologiasta ja seksileluista. Koska niin moni nainen netissä oli vannonut vanhan kunnon Nokia 3310:n olevan maan mainio vibraattori, Stokes testasi väitettä omakohtaisesti.

Nokia 3310:n luovista käyttötavoista on liikkunut huhuja jo vuosituhannen alusta asti. Stokesin mukaan puhelimelle on tehty jopa sovelluksia, jotka ottaisivat värinätoiminnosta kaiken irti.

Stokes kertoo Gizmodossa, että sitkeä huhu pintautui jälleen kerran, kun seksin iloista kertova intialainen Agents of Ishq -sivusto haastatteli sataa naista näiden masturbaatiotavoista. Lukuisten naisten mielestä nokialainen oli tähän tarkoitukseen se paras väline.

Stokesin havaintojen mukaan Nokian käyttö hupitarkoituksiin vaati värinäasetusten rukkailua, muotoilu ei ollut varsinaisesti luovaan käyttöön optimoitu, eikä kiiluvasta näytöstä kiinnostunut kissakaan auttanut asiaa.

Värinätoiminto oli kuitenkin riittävän voimakas halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Stokes kuitenkin suosittelee mieluummin jotain muuta lelua, sillä vaikka 3310:n etuna onkin tietty diskreettiysaste, tarkoitukseen erikseen suunnatut välineet ovat yksinkertaisesti monin verroin parempia valintoja.

Lähde: Tivi