Games With Gold on osa Microsoftin Xbox-tilauspalveluita. Oli sitten Xbox Live Gold -tilaaja tai Game Pass Ultimaten käyttäjä, Microsoft tarjoaa kuukausittain kasan ilmaisia pelejä.

Joka kuukausi Games with Gold -tilauspalvelussa jaetaan kaksi peliä Xbox Onelle ja kaksi Xbox 360:lle, joskin taaksepäin yhteensopivuuden ansiosta jälkimmäiset toimivat myös ensimmäisessä.

Toukokuussa Xbox Onelle on saatavilla V-Rally 4, vuonna 2018 julkaistu maastorälläys, jossa pääsee kaahottamaan pitkin maita ja mantuja yli 50 ajopelillä. V-Rally 4 ei ole niinkään simulaattori kuin viihdyttävä arcaderyllistys, mutta haitanneeko tuo?

V-Rally 4 on saatavilla koko toukokuun ajan.

16. toukokuuta ryhdytään lukemaan lakia Kaaoksen joukoille. Diablo-peleistä oppinsa ottanut Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr viskaa pelaajan jakamaan lakia ja oikeutta muinaiselle alukselle, joka luonnollisesti kuhisee jos jonkinnäköistä epäsikiötä. Warhammer-peleille tyypillisesti kaikki on vedetty koko ajan tappiin. Varsin hauskaa mellastusta, etenkin jos ei odota peliltään liikoja. Yhteispelitila tukee neljää pelaajaa, mikä on se paras tapa nauttia tästä.

Warhammerin voi poimia maasta 16.5.–15.6.

Xbox 360:lle julkaistu Sensible World of Soccer on Amiga-ajoista asti viihdyttänyt futispeli, jossa kentällä koheltaminen on vähemmän pilkuntarkkaa simulointia kuin pelin mainiosti toimiva managerointimekaniikka. Erinomaisen hauskaa pelailua hetkiin, jossa viihdearvo on tärkeämpää kuin kikkailu.

Futiksen Mielekkään Maailman saa haettua 15. toukokuuta saakka.

Toinen tämän kuun Xbox 360 -peleistä on vanha klassinen Overlord 2, jo vuonna 2009 julkaistu toimintaroolipeli, jossa pahiksen roolin ottava pelaaja kepittää luolaansa eksyviä seikkailijoita ja muita hyväntekijöitä.

Overlord 2 on saatavilla 16.5.–31.5.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää maksullista Xbox Live Gold tai Game Pass -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.

Pelit säilyvät käyttäjän kirjastossa, vaikka tilaus päättyisikin.

Lisätietoja peleistä saa Xbox Liven sivuilta.