PlayStation Plus on Pleikkarin tilaajapalvelu, joka alennusten ja verkkomoninpelioikeuden lisäksi tarjoaa pelejä tilaajilleen ilmaiseksi joka kuukausi.

Toukokuun pelit eivät sisällä jännitystä tahi toimintaa, vaan näissä keskitytään kiireettömään rakentamiseen ja työn hedelmistä nauttimiseen.

Farming Simulator 19 on maajussisimulaattori, jossa virtuaalifarmari pääsee toteuttamaan haaveitaan tosissaan. Peli sisältää yli 300 tarkasti mallinnettua maatalouskonetta ja ajoneuvoa, joiden turvin oman maatilan peltoja käännetään ja kylvetään ja niitetään. Samalla kasvatetaan karjaa ja käydään katsastamassa tilukset hevosen ja koiran kanssa.

Tamperelaisen Colossal Orderin luoma Cities: Skylines on kaupunginrakentelupeli, jossa suurkaupungin pystyttäminen aloitetaan moottoritieliittymästä. Pelaaja pääsee lisäämään alueelle katuja, asuintaloja, teollisuus- ja kauppa-alueita, energiantuotantoa, viemäröintiä, sairaaloita ja muuta tarpeellista unohtamatta. Myös liikenneratkaisuista on pidettävä huolta.

Pelit ovat ladattavissa 5.5.–4.6.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää voimassa olevaa PlayStation Plus -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.

PS Plus -pelit on sidottu PS Plus -tilaukseen. Sen päättyessä pelit säilyvät käyttäjän pelikirjastossa, mutta niitä ei voi pelata ennen kuin tilaus aktivoidaan uudelleen.

Lisätietoja peleistä löytyy PlayStationin sivuilta.