Kanadalaislähtöinen Nelk Boys on nuorten miesten ryhmä, jonka YouTube-kanavalla käsitellään kaikenlaisia nuoria miehiä kiinnostavia aiheita ja keppostellaan aiheella kuin aiheella. Nyt kanavan kevytmielisyys on kuitenkin mennyt monien mielestä liian pitkälle.

Aiemmin Nelk Boys -kanavalla on jaettu tiukkaa kritiikkiä kohdistuen koronaviruksen varalta suojautumiseen – tosin ainakin jollain mittarilla huumorimielessä. Sanoista siirryttiin myös tekoihin, sillä kanavan ylläpitäjät järjestivät myös massiiviset opiskelijabileet Illinoisin yliopistossa.

Buzzfeednewsin mukaan yliopistolla tutkitaan nyt tarkasti juhlista jaettuja videoita. Täysin maskisuosituksista ja etäisyyden pitämisestä piittaamattomat bilettäjät voivat saada syytteen bilekaupunkina toimineena Normalilta. Lisäksi myös yliopisto voi erottaa bileisiin osallistuneet. Kemujen järjestäminen ja niihin osallistuminen on tuomittu usealta taholta ajattelemattomaksi käytökseksi.

YouTube reagoi omalla tavallaan ja esti ainakin toistaiseksi Nelk Boysien kanavalta rahanansaintamahdollisuudet. Rajoituksia ei kuitenkaan kohdistettu Nelk Boys -ryhmän jäsenten henkilökohtaisiin tileihin.