Kaikenkarvaiset somekuuluisuudet keksivät jos jonkinmoisia temppuja yleisöään viihdyttääkseen. Joskus nämä hölmöt tempaukset menevät kuitenkin liian pitkälle, eikä lopputulos ole se kaikkein toivotuin.

Näin kävi Twitch-kaksikko Dennis ”PayMoneyWubby” Richardsonille sekä Alluuxille , joka tunnetaan vain nimellä Alex. Molemmat ovat kuuluisia sisällöntuottajia alustalla, erityisesti PayMoneyWubby, joka on haalinut taakseen 400 000 seuraajan joukon.

Tällä kertaa tämä kaksikko päätyi temppuilemaan savu-/merkkikranaatin kanssa suorassa lähetyksessä, Dexerto kirjoittaa. Yleensä vastaavien lieriömäisten kanisterien ulos tuuttaamaa savua hyödynnetään esimerkiksi alueiden merkitsemiseen.

Ilmeisesti striimaajat eivät olleet miettineet tempaustaan ihan loppuun asti, sillä he laukaisivat kranaatin sisätiloissa. Lähetyksessä Richardson asetti kranaatin silmiään kiinni pitävän Alexin käteen, joka ei tiennyt, mitä hänelle oltiin ojentamassa.

Ojentamisen yhteydessä Richardson viritti kanisterin, ja kranaatti ryhtyi välittömästi syöksemään sisuksistaan ulos kirkkaan oranssia savua. Tässä vaiheessa Alex avasi silmänsä, ryhtyen kauhistuneena kirkumaan kädessään suhisevalle kranaatille.

Tästä syntyi sekava tilanne. Richardson oli selkeästi ajatellut, että hänen kollegansa hankkiutuisi kranaatista eroon heittämällä sen ulos. Paniikin jäykistämä Alex ei kuitenkaan suunnannut ulos, vaan hän jäi seisomaan paikoilleen.

”Mene ulos talosta! Ulos talosta”, kauhistunut Richardson kiljui lähetyksessä.

Kaaosta lisäsi lopulta myös se, että rakennuksen palohälyttimet laukesivat piipittämään. Lopulta kaksikko löi striimin paussille kaaoksen selvittämiseksi.

Hetken päästä lähetys jatkui, ja striimaajat kertoivat hälyttävän tilanteen olevan ohi. Hyvän ilmastoinnin ansiosta myös rakennus vaikutti selvinneen kaaoksesta ilman vaurioita.

Voit katsoa videon täältä.