Espanjankielinen Fornite-striimaaja David ”TheGrefg” Martinez on rikkonut Twitchin katsojaennätyksen. Tuoreessa lähetyksessä striimaaja esitteli seuraajilleen uuden pelinsisäisen Fortnite-asukokonaisuuden, jonka Epic Games oli suunnitellut hänen kunniakseen.

Tällainen kunnia on suotu vain harvoille ja valituille kilpapelaajille tai tähtistriimaajille.

Uuden skinin (nimitys, jota käytetään pelinsisäisestä kosmeettisesta esineestä) ilmestymistä saapui odottamaan Martinezin rinnalle huikean suuri yleisö, joka sai Twitchin entiset katsojaennätykset paukkumaan rikki mennen tullen ja takaisin palatessa.

Lähettimien ääreen oli korkeimman katsojapiikin aikaan virittäytynyt yli 2,4 miljoonaa henkeä, Dot Esports uutisoi. Twitch ei ole toistaiseksi julkistanut tarkkoja katsojalukuja. Aikaisemmassa ennätyksessä e-urheilukanava ELEAGUE oli onnistunut haalimaan 1,13 miljoonaa samanaikaista silmäparia.

Voit katsoa Martinezin tunteikkaan reaktion täältä, kun ymmärtää ylittäneensä kaikki aikaisemmat katsojaennätykset. Hän on erinomainen esimerkki siitä, että Twitchissä on runsaasti muutakin kuin englanninkielistä sisältöä. Striimaaja kiitti katsojiaan kuitenkin myös englanniksi.

Tässä vielä kuva striimaajan upouudesta Fortnite-nahasta, jota katsojat niin hartaasti odottivat.