Epicin äskettäin julkaisema uusi pelikauppa ei ole toistaiseksi aiheuttanut sellaista pöhinää kuin pelitalolla ehkä olisi toivottu. Valistuskampanjaa on vauhditettu muun muassa tarjoamalla ilmaisia pelejä. Pian tarjolla on muutakin.

Ubisoftin odotettu Tom Clancy's The Division 2 -toimintaroolipeli nähdään Epicin pelikaupassa. Todennäköisesti syy Steamin ohittamiseen on uuden pelikaupan kehittäjien kannalta edullinen tarjous: Epicille 12 prosenttia myyntituotoista, kehittäjälle loput.

Myös Valve on joutunut reagoimaan kiihtyvään palkkioiden kilpavarusteluun. Yhtiön 30/70 -malli pääsi vanhenemaan, mistä johtuen Valve esitteli uuden tasoperustaisen palkkiomallin, jossa yhtiön välistä vetämä osuus on riippuvainen pelin myyntimääristä. Sen paremmin Epic kuin Valvekaan ei kuitenkaan pysty päihittämään Discord-palvelun 10-90-tarjousta.

Vaikka Epicille pieni voitto suuressa sodassa suotiinkin, ei yhtiön kannata vielä paukutella henkseleitään. Tom Clancy's The Division 2 on kourallisen muita ohella nimittäin ainoa nimike, joka kaupassa on kuluvan vuoden aikana tarkoitus julkaista, Neowin kirjoittaa.

Tom Clancy's The Division 2:n Standard-, Gold- sekä Ultimate-versiot ovat ennakkotilattavissa pc:lle nyt. Pc:n lisäksi peli julkaistaan myös Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille 15. maaliskuuta.