CNN kertoo, että Quarantine Together on deittailusovellus, joka on kehitetty nimenomaan verkon yli tehtävää treffailua varten.

”Ihmisten on pysyteltävä kotona, ja ihmisistä tulee yksinäisiä, kun he pysyttelevät kotona”, kiteyttää Daniel Ahmadizadeh, toinen Quarantine Togetherin luojista.

Quarantine Together syntyi vauhdilla. Ahmadizadeh osti domain-nimen 8. maaliskuuta ja verkkosivut ja sovellus julkaistiin vain viikkoa myöhemmin, 15. maaliskuuta.

”Halusimme rakentaa jotain, joka ei olisi hienoa pelkästään muille vaan myös meille, ihan itsekkäistä syistä, jotta meille ei tulisi tylsää”, Ahmadizadeh sanoo.

Quarantine Together on tekstipohjainen treffipalvelu, joka joka aamu kysyy ovatko käyttäjät pesseet kätensä. Mikäli he ovat, heidät esitellään toiselle käyttäjälle, josta ei alussa kerrota kuin nimi. Vasta vartin kirjoittelun jälkeen käyttäjillä on mahdollisuus käynnistää videokeskustelu, mutta sitä ei ole pakko tietenkään käyttää.

”Tässä ei ole niinkään kyse siitä miltä näytät tai millainen historiasi on. Kyse on siitä, että voi aidosti keskustella jonkun toisen ihmisen kanssa”, Ahmadizadeh kiteyttää.

QT:n suosio kasvaa vauhdilla. Ahmadizadeh sanoo, että ensimmäisenä päivänä palveluun rekisteröityi noin 200 ihmistä. Sen jälkeen käyttäjien määrä on kasvanut 50 prosenttia joka päivä.