Monelta löytyy suosikkikello, jota käyttää päivittäin. Toisaalta älykellot voivat kiinnostaa kätevien ominaisuuksien vuoksi, mutta niiden muotoilu ei välttämättä hivele silmää.

Tähän ongelmaan Sony on nyt pureutunut. Sonyn Wena-ranneke muuttaa lähes minkä tahansa rannekellon älykelloksi. Yhtiö esitteli kaksi uutta ranneketta keskiviikkona, jotka voi kiinnittää jo olemassa olevaan kellotauluun tai Sonyn tarjoamaan kellotauluun. Asiasta uutisoi Cnet.

Wena Wrist Pro on metallinen ranneke, joka tulee saataville hopealla tai mustalla värityksellä ja 18, 20 ja 22 millin kiinnityksellä. Sensorit on istutettu rannekkeen kiinnikkeeseen. Rannekkeen avulla voi maksaa ostoksia, seurata aktiivisuutta ja saada ilmoituksia rannekkeessa olevaan pieneen näyttöön.

Tarjolla on myös sporttisempi, silikoninen vaihtoehto Wena Wrist Active. Tätä ranneketta voi käyttää sellaisenaankin aktiivisuusrannekkeena. Active sisältää Prosta poiketen GPS:n sekä sykemittarin.

Valitettavasti tällä hetkellä näyttäisi siltä, että älyrannekkeet on suunnattu aluksi vain Iso-Britannian markkinoille. Pohjoismaiden saatavuudesta ei ole vielä tietoa. Englannissa Pro-malli maksaa 399 puntaa (455 euroa) ja Active-malli 349 puntaa (400 euroa).