Vastajulkaistu Lover-sovellus on kerännyt rutkasti rahoitusta, tuoreesta viiden miljoonan potista osa on peräisin Tinderin perustajiin kuuluneen Sean Radin lompakosta. Lover on suunniteltu seksuaaliterveyden ja -tietouden parantamiseen, ja se on ladattavissa iOS-laitteille.

Sovelluksen kehittämisessä asiantuntijana on toiminut seksuaaliterveyteen erikoistunut psykologi Britney Blair, jolla on lupaavia lukuja sovelluksen toiminnasta, TechCrunch kertoo. Ennen julkistusta erektiohäiriöihin keskittyvää sovellusosiota testattiin kohderyhmällä, josta peräti 62 prosenttia kertoi saaneensa sovelluksen kautta apua. Viagra auttaa Blairin mukaan erektiohäiriöihin keskimäärin 65 prosentilla käyttäjistä.

Sovellus tarjoaa lisäksi opastusta lukuisiin eri seksuaaliterveyden ongelmiin ja alueisiin. Ensimmäisen seitsemän vuorokauden ajan sovellusta voi kokeilla ilmaiseksi. Sen jälkeen sisältöihin tutustumisesta veloitetaan joko kymmenen dollarin kuukausimaksua tai 60 dollarin vuosimaksua.

Nyt kerätyn rahoituksen avulla on tarkoitus kehittää myös Android-laitteissa toimiva versio, sekä pelillistää ohjelman tarjoamia harjoituksia.