Hiljattain Denuvon kehittäjät vihjailivat, että heidän kopiointisuojauksensa valitseminen suojelee pelitalojen myyntituloja kriittisten muutaman ensimmäisen päivän ajan. Toisin on kuitenkin käymässä Hitmanin tapauksessa.

Piraatit saivat haltuunsa pelin ennakkotilaajille tarkoitetun version. Fckdrm-nimellä tunnettu suhteellisen tuore piraattiryhmittymä onnistui murtamaan Hitman 2:n suojaukset käytännössä yhdessä päivässä. Murrettu peli on laittomasti jaossa vertaisverkossa.

Hieman mielenkiintoisesti Fckdrm on myös vanhoja retropelejä myyvän GoG-pelikaupan drm-kopiointisuojauksen vastainen aloite. GoGin kautta myytävät pelit ovat drm-vapaita, eli ne eivät sisällä kopiointisuojausta. Denuvon murtamisen kanssa pelikaupalla tuskin on kuitenkaan mitään tekemistä, TorrentFreak kirjoittaa.

Joidenkin lähteiden mukaan murtokikka ei ole idioottivarma, mutta Denuvon 5.3-version antautuminen näin nopeasti voi tietää huonoja uutisia myös muille kopiointisuojauksen valinneille pelitaloille, kuten Electronic Artsille.