Call of Duty: WWII palaa sinne, mistä kaikki lähti.

Activision on vahvistanut, että seuraava Call of Duty soditaan jälleen toisessa maailmansodassa. Myös pelin ensimmäinen vuonna 2003 ilmestynyt osa sijoittui aikaan, jolloin Adolf Hitler päätti alkaa hallita maailmaa.

Sittemmin pelisarja on saanut lukuisia jatko-osia, joista osa on sodittu toisessa maailmansodassa, mutta välillä on hypätty myös modernissa sodankäynnissä sekä kaukana tulevaisuudessa. Siksi onkin luonnollista, että pelisarja palaa jälleen kotiin.

Call of Duty -räiskintäpelisarjan edellinen osa Infinite Warfare oli taloudellisessa mielessä pettymys. Suuntaa yritetään korjata palaamaalla takaisin juurille, mutta vain aika näyttää onko kyseessä toppi vai floppi. Pelisarja on alkanut toistaa pahasti itseään, joten on mahdollista, että sarjan vankimmatkin fanit alkavat katsella muualle.

Call of Duty -pelisarjalla on kolme kehittäjää: Infinity Ward, Treyarch sekä Sledgehammer. Sarjan tuoreimmasta osasta tulee vastaamaan Sledgehammer, jonka käsialaa oli muun muassa Call of Duty: Modern Warfare 3.

Lisätietoa pelistä ja sen julkaisuaikataulusta on luvassa ensi viikolla pidettävässä live-tapahtumassa. Viisaampia uuden Call of Dutyn suhteen olemme viimeistään ensi torstaina, 27. huhtikuuta.