Apple kokeilee verkkotilauksilleen uutta Express Pickup -noutopalvelua, kertoo 9to5Mac. Palvelu on osa Applen koronaviruspandemiaan liittyviä ratkaisuja ja toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on palvella asiakkaita tehokkaasti mutta turvallisesti uusien tuotteiden julkaisukauden aikana. Bloombergin mukaan Applen on tarkoitus julkaista tänään 15. syyskuuta sekä uusi Apple Watch että iPad Air.

Ensimmäisenä Express Pickup -palvelua pilotoidaan Kaliforniassa sijaitsevassa Apple Burlingamessa. Applen mukaan kyseessä on yksinkertaistettu versio perinteisestä Apple Store -kokemuksesta. Express Pickup -noutopiste on erotettu muusta myymälästä väliaikaisella seinällä sekä pleksisuojuksilla.

9to5Macin mukaan asiakkaat voivat hakea noutopisteestä verkkotilauksensa sekä ostaa samalla Applen suosituimpia lisävarusteita. Noutopisteelle pääsee vain yksi henkilö kerrallaan, ja asiakkaita palvellaan ajanvarauksella.

Vallitseva koronavirustilanne on vaatinut Applea mukauttamaan toimintaansa erityisesti Apple Store -myymälöiden osalta. 9to5Macin mukaan Apple onkin joutunut ensin sulkemaan ja sitten avaamaan uudestaan lähes kaikki myymälänsä tämän vuoden aikana. Vaikka tällä hetkellä kolme neljäsosaa Applen Yhdysvalloissa sijaitsevista myymälöistä on auki, monissa myymälöissä palvelua saa vain ajanvarausta vastaan.