Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Resident Evilin raahustavat zombit komistavat televisioruutuja. Peleistä tehtailtiin nimittäin sangen lennokkaaksi äitynyt elokuvasarja, joka kuuden leffan ajan suolsi ruudulle mitä päättömämpää ja siksi ah niin viihdyttävää toimintaa.

Elokuvien viimeinen osa, Resident Evil: The Final Chapter saapui tammikuussa 2017, ja jo saman vuoden toukokuussa elokuvat tuottaneen Constantin Filmin pomo Martin Moszkowicz sanoi, että Resident Evil rebootataan.

Sen jälkeen olikin pitkään hiljaista.

Joulukuussa 2018 projektin kirjoittajaksi ja ohjaajaksi palkattiin tuntemattomampi lupaus Johannes Roberts (47 Meters Down, Darkhunters), jolta PC Gamer kyseli kuulumisia.

”Tuotanto etenee aktiivisesti”, Roberts kommentoi. ”Esittelin [Netflixille] konseptini, ja he todella rakastivat sitä. Joten alamme nyt oikeastaan päästä kunnolla vauhtiin. Olen koko ajan toimistolla”, Roberts jatkaa.

”Siitä tulee todella pelottavaa. Todella, todella pelottavaa. Ja se palaa takaisin pelin juurille”, Roberts hihkuu.

Resident Evilin uudelle tulemiselle ei ole annettu ajankohtaa. Produktioon ei ole kiinnitetty vielä näyttelijöitä, eikä sen peruspremissiä ole vielä julkistettu.