Xbox Live Gold on maksullinen tilaajapalvelu, jonka asiakkaat saavat verkkomoninpelioikeuden lisäksi kuukausittaisia alennuksia eri peleistä, sekä kasan ilmaisia pelejä. Syyskauden korkkaavat pelit ovat nyt saatavilla.

Xbox Onelle on luvassa vauhtia ja vaaratilanteita kolmen pelin voimin. Legendaarinen Forza 5 -ajosimulaattori ei päästä virtuaalikuskiaan vähällä, kun tämä yrittää uhmata fysiikan lakeja pilkuntarkasti mallinnetussa pelissä.

Hydro Thunder Hurricane puolestaan on vauhtiveneillä käytävää kilparyllistystä trooppisissa olosuhteissa, ja realismi saa väistyä meiningin tieltä.

Kolmas peli on suomalaisen RedLynxin tehtailema Trials Fusion, peli jossa moottoripyörillä tehdään häkellyttäviä stuntteja samalla, kun kisataan ällistyttävän haastavia ratoja pitkin.

Forza 5 on saatavilla koko syyskuun ajan, siinä missä HTH ja TF on ladattava viimeistään 15. syyskuuta.

Syyskuun 16. päivä saapuu ladattavaksi kaksi uutta peliä. Xbox Onelle voi ladata Oxenfreen, yliluonnolisia elementtejä tehokkaasti käyttävän seikkailupelin. Xbox 360:n omistajia puolestaan hellitään Battlefield 3:lla, jonka modernin sodankäynnin kiemurat käydään kookkailla kartoilla ja isoissa porukoissa.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää maksullista Xbox Live Gold -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.