Aiemmin puljulta on tullut ulos yksiosainen Forza 7 -pyjama sekä pelureiden Xbox-minihotelli, jossa on sängyn lisäksi Xbox ja 4k-telkkari.

Xbox ANZ myös pudotti oikeita varustekontteja Sydneyssä, Brisbanessa ja Melbournessa, kun PlayerUnknown’s Battlegrounds julkaistiin Xbox Onelle.

Nyt, PUBG:n X1-version yksivuotispäivän kunniaksi, Xbox Australia julkaisee PUBG-teemaisen ohjaimen, joka hylkii rasvaa.

Toisin sanoen, vaikka battleroyalisti kiskoisi rasvaista kanaa, pekonileipiä tahi sipsejä kaksin käsin, ohjain pysyy nättinä ja tahrattomana.

GameSpot kertoo, että erikoinen ohjain on päällystetty polyuretaanipinnoitteella, joka Xbox Australian mukaan on naarmuuntumaton, vettä hylkivä sekä kanan rasvaa kestävä päällyste.

Kyseisiä erikoisohjaimia tehdään vain 200 kappaletta, ja ne jaetaan onnellisille voittajille Xbox ANZ:n Facebook-sivuilla.

Vaikka erikoispinnoite on eittämättä kätevä, nätti se ei välttämättä ole. Kuten Game Informerin David Milner huomioi, rasvaa hylkivä pinta näyttää siltä, kuin ohjain olisi kauttaaltaan rasvainen.

Hauska promotemppu yhtä kaikki, Xbox Australia!