Yksi äkkirikastuneiden teinien joukossa oli 15-vuotias Jaden ”Wolfiez” Ashman Lontoosta. Wolfiez voitti pelikumppaninsa Dave Jongin kanssa noin 2 miljoonaa euroa yllettyään kakkospaikalle Duo-kilpailumuodossa. Tie rikkauksiin ei kuitenkaan ollut helppo.

Ashmanin äiti kertoi yrittäneensä pitää pojan pois pelikoneiden ääreltä ja taivutella hänet keskittymään enemmän koulutyöhön.

”Jos puhutaan rehellisesti, olen ollut hänen pelaamista vastaan”, Jadenin äiti Lisa Dallman kertoi BBC:lle haastattelussa. ”Olen heittänyt Xboxin roskikseen ja rikkonut kuulokkeet. Se on ollut painajaismaista”, Dallman tunnusti.

World Cupin voitto on nyt muuttanut painajaisen unelmien täyttymykseksi Ashmanille ja hänen äidilleen.

Kun tuoreelta miljonääriltä kysyttiin, mitä hän aikoo tehdä palkinnollaan hän vastasi vain ”en tiedä yhtään”. Tuumaustauon jälkeen hän kuitenkin kertoi ostavansa uuden talon äidilleen ja säästävänsä loput tulevaisuutta varten. Lisa Dallman puolestaan totesi, että poika todennäköisesti käyttää palkkiorahansa Uber Eatsiin loppuelämän ajaksi.

Ashman kertoi BBC:lle, että hän on pelannut videopelejä 6-vuotiaasta asti. Fortnitea hän alkoi pelata heti, kun se julkaistiin kaksi vuotta sitten. Hänestä tulikin pian kaveriporukkansa paras Fortnite-pelaaja, joten hän kiinnostui heti, kun kuuli tulevasta Fortnite World Cupista.

”Aloin ajatella, että ehkä minulla on mahdollisuus onnistua tässä.” World Cupia varten Ashman alkoikin harjoitella tosissaan ja pelasi peliä lähes kahdeksan tuntia joka päivä, mikä selvästikin oli liikaa äidille.