Kun Microsoft julkaisee uuden ominaisuuspäivityksen Windows 10:lle, testauttaa se sitä ensin rajallisella määrällä käyttäjiä, jotta mahdolliset ongelmat saadaan tietoon. Lisäksi päivityksen valmiuden arviointiin osallistuu tekoäly.

Microsoftin viime keväänä Windows 10 -käyttäjille julkaisema May 2019 Update (versio 1903) on nyt todettu riittävän valmiiksi, jotta se voidaan jaella kaikille halukkaille.

Mikäli Windows Update ei päivitystä automaattisesti tarjoa, kehottaa Microsoft tarkistamaan tukisivustoltaan, ettei laitteella ole päivityksen asennusta estäviä, tiedossa olevia yhteensopivuusongelmia.

Samalla Microsoft muistuttaa, että vuonna 2018 julkaistu April 2018 Update (versio 1803) poistuu tuen piiristä marraskuun 12. päivänä.

Kaikkia vanhemman version käyttäjiä kehotetaan päivittämään tuoreimpaan Windows 10 -versioon mahdollisimman pian tuotetuen ja päivitysten jatkumisen turvaamiseksi.

Seuraava ominaisuuspäivitys on luvassa myöhemmin syksyllä, joskin kyseessä on lähinnä bugeja korjaava paketti, eikä uusia ominaisuuksia ole mukana juuri lainkaan.