Joululahjojen hankinta on varmasti joillain jo alkanut ja joillain se on alkamassa. Jos on esimerkiksi hankkimassa lapselle uutta älypuhelinta, kalleimman valitseminen ei liene järkevintä. Alle 200 eurolla voi jo saada hyvin toimivan älypuhelimen, jolla saa perusasiat hoidettua ongelmitta.

Edullisissa puhelimissa on kuitenkin nykyään mukavasti tallennustilaa, hyvät näytöt ja varsin pätevät kamerat. Nopeimmasta päästä ne eivät ole eivätkä raskaat pelit niillä pyöri, mutta perusasiat hoituvat ongelmitta.

Mikrobitti suosittelee alle 200 euron hintakategoriassa viittä mielenkiintoista luuria, jotka voisivat olla hyviä valintoja pukinkonttiin: Nokia 4.2, Huawei P Smart, Samsung Galaxy A20e, Motorola Moto G7 Play ja Nokia 2.2. Lue valintojen perusteet ja puhelimien esittelyt tästä linkistä.

Tarjolla on oppaita myös kalliimpiin hintaryhmiin.

Listasimme erikseen alle 200 euron puhelimet, 200-400 euron puhelimet, 400-700 euron puhelimet sekä yli 700 euron puhelimet.

Lisäksi laitoimme verkkoon tällä viikolla erillisen puhelinvalintakoneen, joka pyrkii suosittelemaan puhelimia antamiesi valintojen perusteella.