Mikrobitin klassiset kultaiset vuosikerrat tulevat tilaa­jien luettavaksi verkkoon. Löydät ne RetroBitti-osiosta eli osoitteesta https://www.mikrobitti.fi/retrobitti.

Pdf-muotoisia klassikkolehtiä voit selata samaan tapaan kuin muitakin nykyisiä näköislehtiä.

Toimme ensimmäiset, vuoden 1984 lehdet verkkoon elokuussa. Nyt on vuoden 1985 vuoro: olemme skannanneet lehtiä hiki hatussa ja ensimmäiset kuusi numeroa ovat valmiina.

33 vuotta sitten lehtemme sivuilla käsiteltiin muun muassa MSX:n, Amstrad CPC-464:n ja Atari 800 XL:n kaltaisia koneita sekä erilaisia ohjelmointikieliä, printtereitä ja muita kotimikrojen lisälaitteita. Mukana oli tietenkin myös monia peliarvosteluita ja vinkkejä - sanovatko esimerkiksi Flight Simulator II, Pitfall II ja Ghostbusters mitään?

Puhumattakaan numerossa 2/85 julkaistusta Raid over Moscow’n peliarvostelusta, joka aiheutti ulkopoliittisen kriisin...

Keskustelua retrolehdistä ja monista muistakin ATK-aiheista löydät Mikrobitin uudelta keskustelualueelta. Pyrimme löytämään vastauksia lukijoiden lähettämiin kysymyksiin, ja mielenkiintoisimmat saattavat löytää tiensä jopa lehden Bittiposti-palstalle, printtiin tai nettiin.

P.S. Mistä haluaisit lukea jatkossa? Onko sinulla kehitysehdotuksia tai juttuvinkkejä? Lähetä meille palautetta foorumilla, palautelomakkeen avulla Mikrobitin sivuilla tai Facebookissa.