Olemme toistuvasti kirjoittaneet siitä, miten Activisionilla on ollut hankaluuksia suitsia huijareita sen suositussa Call of Duty: Warzone -pelissä. Yhtiö on antanut bännivasaran heilua jo lukemattomia kertoja, mutta ongelma ei silti ole kadonnut.

Tästä tuorein esimerkki on eräs Warzonessa huijannut pelaaja, joka striimasi pelaamistaan Twitchiin, Dexerto kirjoittaa. Samalla hän myönsi avoimesti käyttävänsä kolmannen osapuolen huijausohjelmia pelisuorituksensa apuna.

Nimimerkillä AGuyNamedCody pelaamistaan striimannut "koodaaja” kertoi yleisölleen kyllästyneensä huijareihin Warzone-pelissä. Näinpä hän oli itse päätynyt hyppäämään kelmien kelkkaan. Lähetyksestä kaapattu videopätkä antaa ymmärtää, että pelaajan omatuntoa ei huijaaminen liiemmin kolkutellut.

Voit katsoa videon täältä.

Chat-keskustelun täyttyminen vihaisista kommenteista ei saanut hänen päätään kääntymään. Edes uhkaukset hänen pelitilinsä sulkemisesta eivät hetkauttaneet pelaajaa.

”Minut on bännätty ennenkin. Minulta menee kaksi minuuttia luoda uusi tili”, huijari totesi närkästyneelle yleisölleen.

Syyn omasta huijaamisestaan hän siirsikin välittömästi Activisionille, jonka kehno huijauksenesto mahdollisti tällaisen keinottelun.