WhatsAppin verkkosovellus WhatsApp Web on saamassa videopuheluominaisuuden, kirjoittaa Tech Radar. Tähän asti videopuheluita ei ole voinut soittaa pikaviestimen selainversiolla, vaikka ne toki ovat olleet mahdollisia mobiilisovelluksessa.

Selainversio on näppärä tapa nopeaan viestintään tietokoneella työskennellessä, kun viestejä voi kirjoittaa nopeasti fyysisellä näppäimistöllä näpräämättä puhelinta vähän väliä. WhatsAppin kiistaton valttikortti on laaja käyttäjäkunta, mutta erityisesti työ- ja opiskelukäytössä videopuhelut ovat olleet viime keväästä asti tärkeä ominaisuus. Harmillista WhatsAppin kannalta onkin ollut käyttäjien valuminen Google Meetin, Zoomin tai Teamsin videokokouksiin.

WhatsApp on vahvistanut ominaisuuden tulevan käyttöön tämän vuoden aikana, joskin se on edelleen beetatestauksessa. Ominaisuus toimii hyvin samalla tavalla kuin mobiilisovelluksessa, painamalla puhelupainiketta keskusteluruudun oikeasta yläkulmasta. Verkkosovelluksessa ominaisuuden voi halutessaan myös kytkeä kokonaan pois käytöstä.