Microsoftin KB4528760-tunnisteella julkaisema päivitys aiheuttaa ongelmia joillain käyttäjillä. Asiasta kirjoittaneen Windows Latest -sivuston mukaan kyseessä on varsin laajalle levinnyt ongelma, sillä aiheesta on Microsoftin omalla tukifoorumilla jo yli sata ilmoitusta.

Osa käyttäjistä raportoi käynnistysongelmista päivityksen asennuksen jälkeen. Epäonnistuneen asennusyrityksen voi tunnistaa virhekoodista 0xc000000e. Toisten käyttäjien mukaan tietokone kaatuu siniseen kuolemanruutuun vain joitain minuutteja käynnistyksen jälkeen.

Päivityksen asennus ei ole ongelmista kärsivillä käyttäjillä onnistunut myöskään manuaalisesti. Toiset epäilevät ongelmien liittyvän Microsoftin Connect-sovellukseen, joskaan varmuutta tästä ei ole.

Ongelmia aiheuttava päivitys on tarkoitettu Windows 10:n tuoreimmalle versiolle 1909.

Ongelmasta kärsiviä kehotetaan lataamaan Windows Media Creation Tool -asennustyökalu ja asentamaan Windows 10 uudelleen. Microsoft ei ole toistaiseksi vahvistanut tietoja päivityksen ongelmista, eikä yhtiö ole myöskään tarjonnut niihin väliaikaista tai pysyvää ratkaisua.