Uusien ominaisuuksien lisäksi Windows 10 October 2018 Update -päivitys vaikuttaa aiheuttaneen myös ongelmia.

Käyttäjät ovat törmänneet lukuisiin päivityksen tai puhtaan asennuksen yhteydessä ilmenneisiin bugeihin, Ghacks kirjoittaa.

Eräs bugeista aiheuttaa Windows 10:n jumiutumisen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä. Toinen puolestaan heittää käyttäjän naamalle 0xC1900101-virhekoodin, kun käyttöjärjestelmää yritetään päivittää. Virheilmoitus viittaa yleensä laiteajuriongelmiin. Ainakin Intelin näytönohjainajurin tiedetään aiheuttaneen yhteensopivuusongelmia.

Mikäli Windowsin päivitysyritys päättyy virhekoodiin 0x80070070, saattaa se viitata tilaongelmiin. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa, että levyllä on riittävästi tilaa Windowsin päivittämistä varten. Lisää tilaa voi vapauttaa esimerkiksi Levyn uudelleenjärjestäminen -työkalun avulla.

Joillain käyttäjillä Windows Update on puolestaan jumittunut päivitystä asennettaessa tiettyyn kohtaan ja kone on jäänyt tyhjäkäynnille.

Vähemmän vakava, joskin sitäkin ärsyttävämpi bugi liittyy Tehtävienhallintaan. Laitteen suoritinkäyttö esitetään virheellisesti, joten käppyrään ei voida toistaiseksi luottaa.