Windows 10:n vuoden toinen iso päivitys, joka julkaistiin alun perin lokakuun loppupuolella, aiheutti tiedostojen katoamisia osalle käyttäjiä. Nyt kuukauden testien jälkeen yhtiö uskoo ongelmien olevan korjattu, The Verge kertoo.

Päivityksen jakelu aloitetaan kuitenkin edelleen hyvin varovasti. The Vergen mukaan päivitys saapuu keskiviikkona ladattavaksi pienelle joukolle käyttäjiä, mutta silloinkin päivitystä on erikseen osattava etsiä Windows Updaten kautta.

Edes päivityksen hakeminen Windows Updaten kautta ei välttämättä tuo sitä näkyviin, sillä Microsoftin mukaan yhtiö on erittäin varovainen sovellusten aiheuttamien yhteensopivuusongelmien suhteen eikä tarjoa päivityksiä asennettavaksi ennen kuin ongelmat on varmasti korjattu.

Vuosi 2018 on ollut Windows 10:lle hankala. Lokakuun päivityksen lisäksi Microsoftin keväinen Windows 10 -päivitys törmäsi vastaaviin ongelmiin ja viivästyksiin, kun päivityksen havaittiin aiheuttavan sinisiä kuolemanruutuja ja yhteensopivuusongelmia Googlen Chrome-selaimen kanssa.

Lähde: Tivi