Brittiläinen älypuhelinvalmistaja Wileyfox on lykännyt Wileyfox Pro -älypuhelimensa julkaisua. Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmällä varustettu keskihintainen älypuhelin piti alun perin julkaista 4. joulukuuta. Nyt toimitukset siirtyvät alkavaksi joulukuun 18. päivänä.

Wileyfox esitteli Wileyfox Pro -älypuhelimen tämän vuoden IFA-tapahtumassa. Kyseessä on nykymittapuulla hieman harvinaisempi laitemalli, sillä se toimitetaan Microsoftin jo lähes täysin hylkäämällä käyttöjärjestelmällä varustettuna.

Laitteen ennakkotilaukset alkoivat verkkokauppa Amazonissa aiemmin tässä kuussa. Amazonin tietojen mukaan laitteelle on luvassa tukea vuoden 2020 puoliväliin saakka.

Wileyfox Pro -älypuhelimia toimitetaan myös Suomeen. Mikäli laite kiinnostaa, voi sen edelleen ennakkotilata 189,99 punnan eli noin 215 euron hintaan.

Wileyfox Pro on varustettu viiden tuuman hd-näytöllä, neliytimisellä Snapdragon 210 -suorittimella, kahdella gigatavulla keskusmuistia sekä 16 gigatavulla tallennustilaa. Tallennustilaa on mahdollista jatkaa asentamalla laitteeseen mikro-sd-muistikortti. Laitteessa on myös kahdeksan megapikselin taka- ja kahden megapikselin etukamera. Akkukapasiteetiksi ilmoitetaan 2100 milliampeerituntia.