World of Warcraft -verkkopelissä tarina perustuu kahden osapuolen kamppailuun. Horde ja Alliance ovat aina napit vastakkain, jolloin eri puolilla olevat hahmot eivät voi tehdä yhteistyötä. Peliä kehittävä studio pohtii nyt tämän sapluunan muuttamista.

IGN:n mukaan Blizzardin pelinkehittäjä Ion Hazzikostas sanoo, että kehittäjät haluaisivat tehdä jotakin sellaisten pelaajien hyväksi, jotka kokevat olevansa jumissa jommassakummassa porukassa.

Hazzikostas puhui asiasta BlizzCon 2021 -tapahtuman paneelissa. Keskustelussa mainittiin joidenkin pelipalvelimien haaste, että niillä on jompaakumpaa pelaajapuolta huomattavasti vähemmän kuin toista. Hazzikostas mainitsi palvelinten välisen pelaamisen ja yhdistettyjen pelimaailmojen helpottaneen tilannetta.

Paneelin puheenjohtaja kysyi suoraan, voisiko Blizzard sallia joskus Horden ja Alliancen hahmojen osallistua yhdessä rynnäkköihin tai myyttisten dungeon-tehtäviin. Hazzikostas vastasi, että ei se rehellisesti nyt täysin mahdottomuus ikuisesti ole. Loppujen lopuksi WoWissa on kyse kavereiden kanssa yhdessä pelaamisesta ja että voi pelata siellä (palvelimella), jolla haluaa.

Kun Burning Crusade Classic -julkaistaan myöhemmin tänä vuonna, voi areenamatseissa haastaa saman puolen pelaajia.