Xbox Onelle jaetaan Hitman: Complete First Season. Herra 47 jatkaa tehokkaan tappajan ammatissaan, eli luvassa on paljon onnettomuuksiksi lavastettuja salamurhia, valepukuja, kiperiä tilanteita ja todella tiukkaa ajoitusta.

Hitman on saatavilla 1.-30. syyskuuta.

We Were Here on kaverin kanssa pelattava pulmapeli, jossa toisistaan erilleen joutuneet ystävykset yrittävät luovia tiensä läpi sokkeloisen kartanon. Yhteistyön on oltava tiukkaa, jos parivaljakko mielii päästä joskus uloskin.

We Were Here on saatavilla 16.9.-15.10.

Xbox 360:lle jaetaan kaksi peliä, joista molemmat toimivat taaksepäin yhteensopivuuden ansiosta myös Xbox Onella.

Kulttiklassikko Earth Defense Force 2025:n rupuiset grafiikat ja onneton fysiikkamoottori eivät tule lainkaan riemun tielle, kun pelaajat rätkivät talon kokoisia muurahaisia niin lujaa, että pilvenpiirtäjät lakoavat. Peliä on mahdoton ottaa vakavasti, mutta bilepelinä kamujen kera se on lyömättömän hauska.

EDF25 on saatavilla 1.-15.9.

Tekken Tag Tournament 2 on tuttua Tekkeniä. Lihaksikkaat uroot ja vähäpukeiset naiset pieksevät toisiaan urakalla, ja pelattavuus on harvinaisen hyvin kohdallaan.

TTT2 on saatavilla 16.-30.9.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää maksullista Xbox Live Gold -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.

Pelit säilyvät käyttäjän kirjastossa, vaikka Xbox Live Gold -tilaus päättyisikin.

Lisätietoja peleistä saa Xbox Liven sivuilta eli täältä.