Xbox Live Gold on maksullinen tilaajapalvelu, jonka asiakkaat saavat verkkomoninpelioikeuden lisäksi kuukausittaisia alennuksia eri peleistä, sekä kasan ilmaisia pelejä. Kesäkuun anti on täydentynyt.

Xbox Onelle tarjotaan vielä 15. kesäkuuta asti maineikasta annosta. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain julkaistiin syyskuussa 2015, ja se keräsi runsaasti kiitosta toimintaa ja hiiviskelyä yhdistävistä, monenlaiseen pelaamiseen taipuvista pelimekaniikoistaan.

Snaken seikkailujen lisäksi on saatavilla Assassin’s Creed Chronicles: Russia, joka on viimeinen itsenäinen osa tasoloikkivasta spinoff-sarjasta.

Xbox 360:lle on tarjolla vauhdikas Sonic & All-Stars Racing Transformed, joka on kevyt rallipeli Mario Kartin henkeen. Autot vaihtuvat veneiksi jotka vaihtuvat lentokoneiksi, ja ryllistystä ja kohellusta siis piisaa. Taaksepäin yhteensopivuuden ansiosta All-Stars Racingia voi pelata myös Xbox Onella.

16. kesäkuuta Xbox Onella riehuvat, free-to-play -peli Smiten pelaajat saavat parhautta, sillä jokaiselle pelaajalle jaetaan Smite Gold Bundle, reippaan 100 dollarin paketti joka sisältää jumalia, asusteita ja muuta sisältöä.

Xbox 360:lle puolestaan saapuu Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues. Rynnäkköarkeologin edesottamuksia voi seurata myös Xbox Onella.