Games With Gold on osa Microsoftin Xbox-tilauspalveluita. Oli sitten Xbox Live Gold -tilaaja tai Game Pass Ultimaten käyttäjä, Microsoft tarjoaa kuukausittain kasan ilmaisia pelejä.

Vaikka huhtikuu on käytännössä jo täällä, Microsoft on ollut huhtikuun Games with Gold -peleistä täysin vaiti. Tavallaan.

Windows Central kertoo, että Redditissä ja Twitterissä lukuisat pelaajat ovat huomanneet, että Games with Gold -tilauspalvelu tarjoaa ladattavaksi yhden pelin Xbox Onelle ja yhden Xbox 360:lle.

Xbox Onelle on saatavilla Project Cars 2, intensiivistä kaahailua tarjoava rallipeli, joka mehustelee näteillä autoilla ja päheillä tapahtumapaikoilla. Peli lupailee dynaamista säätä ja lukuisia eri pelitiloja pitääkseen virtuaalikuskit kiinni tuliterien hyrysysyjensä rateissa.

Xbox 360:lle jaettava roolipeliseikkailu Fable Anniversary puolestaan on uusintapainos klassisesta Fablesta, pelistä joka oli monilla tavoin edelläkävijä pelaajan valintojen vaikutukseen maailman tapahtumissa, ja monilla tavoilla taas lässähtävä pannukakku. Kunnianhimoa siitä ei kuitenkaan puutu, ja Fable Anniversary päivittää pelin nykypäivään.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää maksullista Xbox Live Gold -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.

Pelit säilyvät käyttäjän kirjastossa, vaikka Xbox Live Gold -tilaus päättyisikin.

Lisätietoja peleistä saa Xbox Liven sivuilta sitten, kun Microsoft pelit julkistaa.