Yhdysvaltain 44. presidentti Barack Obama joutui luovuttamaan @POTUS-tilin 45. presidentille, Donald Trumpille.

Vastaisuudessa Trumpin tviittejä voi seurata sekä @POTUS- että @realDonaldTrump-käyttäjätilien kautta. Tosin ensimmäiseksi mainitussa kanavassa tviitit julkaisee yleensä Trumpin henkilökunta. Trump puolestaan aikoo jakaa omia ajatuksiaan jatkossakin @realDonaldTrump-käyttäjätilin kautta.

Presidentti Obama ei kuitenkaan ole katoamassa mihinkään. Häntä voi seurata vastaisuudessa @BarackObama-tilin kautta. Obaman puolisoa Michelleä voi puolestaan seurata @MichelleObama-tilin kautta.

Jos taas entisen varapresidentin Joe Bidenin ajatukset kiinnostavat, voi miehen edesottamuksia seurata @JoeBiden-tilin kautta.

Obama presidenttikauden tviitit on arkistoitu @POTUS44-käyttäjätilin alle. Sama koskee Michelle Obaman @FLOTUS44-tiliä, The Next Web kirjoittaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kyseessä on arkisto, joka ei enää saa päivityksiä.

Omalla Twitter-tilillään eilen väistynyt presidentti muun muassa paljastaa pitävänsä perheensä kanssa pienen loman, mutta palaavansa sen jälkeen jälleen tositoimiin.