Mikrobitti julisti heinäkuun alussa alkaneeksi Mobiilidatan Mökkiolympialaiset, joissa selvitetään mikä puhelinliittymä on nopein – ja missä ovat kesän pahimmat katvealueet. (Osallistumisohjeet ovat alla, palkinnot arvotaan kaikkien osanottajien kesken!)

Missä mobiilidata rullaa parhaiten suurkaupunkien ulkopuolella? Tällä hetkellä kovimmat tulokset huitelevat yli 200 mbps nopeuksissa, mikä on jo todella kunnioitettava mökkinopeus – mutta onpa joukossa pari sysisurkeaakin tulosta.

Eräs mökkiläinen totesi jopa että "oli parempi päivä, kun meni [Speedtest]-testikin läpi". Hänelle lähetämme henkisen tukemme ja toivomme rutkasti kärsivällisyyttä huonon nettiyhteyden kanssa!

Tunkua kartalla. Suosituimmat mökkikunnat ovat mustanaan Speedtest-ruutukaappauksista.

Kisaa on jäljellä enää pari päivää, sunnuntai-iltaan 02.08.2020 asti. Osallistu nyt!

**

Kaikkien osanottajien kesken arvotaan 3 palkintoa (Mikrobitti-paita + digitilaus).

Kilpailuun voi osallistua ottamalla kuvakaappauksen Speedtest-tuloksesta. Osallistu arvontaan 01.07 – 02.08.2020 välillä julkaisemalla Mikrobitin Facebook-sivun kisapostauksen kommenttikentässä kuvakaappauksen Speedtest-palvelussa tekemästäsi testistä.

Näet mobiilidatakilpailun päivitetyn kartan tästä linkistä.

Osallistumalla annat suostumuksesi kuvasi ja siihen liittyvien henkilötietojesi, kuten nimesi ja sijaintitietojen, julkaisuun Mikrobitin Facebook-sivuilla sekä Mikrobitin printti- ja digijulkaisuissa.

Arvonnan palkintoina on 3 lahjapakettia sis. Mikrobitti-paita + Mikrobitin digitilaus (arvo noin 106 EUR per palkinto). Arvonnan järjestää Alma Talent Oy. Voittajat arvotaan 03.08.2020, ja heille ilmoitetaan voitosta Facebookin kautta. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Pääset Mikrobitin Mobiilidatan Mökkiolympialaisten FB-kisapostaukseen tästä linkistä.