Ctrl Shift Face -nimisellä kanavalla on muutamia pätkiä menestyselokuvista ja tv-ohjelmista. Erikoiseksi videot tekee se, että niissä on hyödynnetty deepfake-teknologiaa. Ensimmäinen, toukokuun alussa palveluun ladattu videossa Conan O’Brien haastattelee koomikko Bill Haderia , joka imitoi Arnold Schwarzeneggeriä . Kesken haastattelun Haderin naama korvautuukin Schwarzeneggerin kasvoilla. Keho ei tosin muutu miksikään, joten illuusio ei ole täydellinen. Saman koomikon matkiessa toisella videolla Al Pacinoa on tulos jo täysin uskottava.

Imitaatioiden lisäksi tarjolla on esimerkiksi videoita, joissa Heath Ledgerin jokerihahmon kasvot on istutettu näyttelijän muiden roolihahmojen päälle. Nerokkain tuotos toistaiseksi on Fight Club -elokuvasta napattu pätkä, jossa Edward Nortonin kasvojen tilalle vaihtuvat kesken kohtauksen Brad Pittin kasvot. Mikäli elokuvan juoni on tuttu, on efektin näkeminen reaaliajassa henkeäsalpaava kokemus.

Seuraavaksi luvassa on metatason vieminen entistä pidemmälle. Luvassa on nimittäin The Registerin mukaan Sylvester Stallonen tähdittämä kohtaus elokuvasta Terminator 2. Asiallahan vitsailtiin jo Last Action Hero -elokuvassa, sillä kertaa pelkkänä mainoskuvana. Siitä asti Stallonen tappajarobottina näkemisestä haaveilleille on siis luvassa pian todellista erikoisherkkua. Lähitulevaisuudessa kuka tahansa voikin helposti hoitaa suosikkielokuvansa roolituksen uudelleen jälkikäteen.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa mikä taho on kanavalla nähtävien videoiden takana - ei myöskään sitä, millä tekniikalla videot on tehty. Oli käytössä sitten millainen tahansa oppiva algoritmi, sen koulutusdataa on ainakin tarjolla runsaasti. Hollywood-tähdistä on saatavilla helposti paitsi elokuvamateriaalia, myös valtava määrä erilaisia haastatteluvideoita ja muita tv-hetkiä.