Stalkkerit ovat merkittävä riesa kaikille julkkiksille, eikä sosiaalinen media ole tehnyt oman suosikkitähden vainoamisesta ainakaan yhtään hankalampaa. Tämän joutui huomaamaan yhdeksi maailman seuratuimmista striimaajista noussut Rachel ”Valkyrae” Hofstetter, joka singahti vuoden 2020 aikana maailman huipulle suosituilla Among Us -videoillaan.

Ongelma vainoajan kanssa tuli ilmi Hofstetterin Twitter-päivityksessä, jossa hän kertoi muuttavansa tilinsä yksityiseksi, Dexerto uutisoi. Tammikuun 12. päivä julkaisemassa päivityksessä striimaja kertoi, että sulun syynä oli häntä piinaava stalkkeri, joka oli estoista huolimatta luonut satoja uusia tilejä voidakseen vainota sisällöntuottajaa.

Epätoivoinen Hofstetter jopa esitti, että Twitter voisi soveltaa jonkinlaista laitekohtaista estoa, joka ei sallisi estettyä käyttäjää ottamasta häneen yhteyttä, mikäli hän käyttäisi uutta tiliä samalla laitteella.

Ehkä ihan näin radikaaliin temppuun Twitter ei pysty, mutta ongelmaan löytyi mitä ilmeisemmin ratkaisu, sillä jo seuraavana päivänä Hofstetter kiitti uudessa päivityksessä Twitteriä ilman sen kummempia selityksiä. Samalla hän avasi tilinsä taas julkiseksi.

Olisi mielenkiintoista tietää, minkälaisen ratkaisun Twitter lopulta keksi ongelmaan.